Benvinguts a Anou

Estrenem pàgina web a Anou Audiovisuals

Des d’Anou Audiovisuals estrenem pàgina web i per això us volem donar a tots la benvinguda!

Després de treballar tots aquests anys en el mercat audiovisual, Anou necessitava un canvi d’imatge! Per això us presentem una pàgina web renovada i molt més visual.

Amb els anys hem vist la necessitat de millorar la comunicació amb els nostres clients i gràcies a les noves teconologies, això ha estat possible. La nova pàgina web compta amb una detallada explicació del que fem a la productora, com treballem, qui en forma part i com podeu posar-vos en contacte amb nosaltres. També tenim un apartat de pressupostos, per si us interessés demanar-ne un sense cap compromís.

Donem la benvinguda a un nou apartat, el blog, on podreu estar al dia del projectes que anem realitzant, les nostres suggerències i informació d’esdeveniments on participem. D’aquesta manera podeu estar connectats amb nosaltres, conèixen’s més a fons i com treballem.

Cada setmana anirem actualitzant el blog i les altres xarxes socials d’Anou Audiovisuals, com per exemple Facebook o Instagram! No us oblideu de seguir-nos per saber més del què fem.

A través de la nova pàgina web ens podeu fer qualsevol consulta, sense compromís, ja sigui via correu electrònic o trucant-nos directament al mòbil que apareix en l’apartat de “Contacte”.

Esperem poder treballar juntament amb vosaltres ben aviat!

 

2 Comments

Post A Comment